Computerwinkel Gouda

Dé computerwinkel in Gouda voor al uw problemen met computers

M.C.S. Computers is dé computerwinkel van Gouda waar u terecht kunt voor allerlei zaken. Een computerwinkel is tegenwoordig namelijk hard nodig. Iedereen heeft namelijk wel een computer of een laptop. Dit betekent dat er een hoop problemen kunnen optreden met een computer. Heeft u wel eens een probleem ondervonden met uw computer? Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een kapotte computer of aan het niet begrijpen van programma’s op uw computer. M.C.S. Computers kan u hierbij helpen. Kunt u onze hulp wel gebruiken? Kom dan naar onze winkel in Gouda!

Computerwinkel in Gouda: voor computer reparatie en computerhulp aan huis

Bij onze computerwinkel in Gouda kunt u met al uw computerproblemen terecht. Zo helpen wij u graag bij een computer reparatie in Gouda. Misschien werkt uw scherm niet meer, of start uw computer niet meer op. Vaak kan door het vervangen van een onderdeel of door een simpele tool uw computer eenvoudig weer aan de praat gekregen worden. Als u het lastig vindt om uw computer te begrijpen, dan kunnen wij u ook helpen met een computerhulp aan huis in Gouda. Wij zullen u dan rustig en geduldig alles uitleggen, zodat u voortaan zelf op uw computer aan de slag kunt. Verder kunt u bij ons terecht voor gratis computer onderzoek. Heeft u onze hulp nodig bij een van deze dingen? Wij horen het graag!

Koop een nieuwe of tweedehands computer

Bij M.C.S. Computers kunt u niet alleen terecht wanneer u problemen met uw computer hebt. Bij ons kunt u namelijk ook langskomen voor een nieuwe computer of laptop. Daarnaast kunt u in onze winkel ook tweedehands laptops vinden. Ook verkopen wij tablets. Bovendien kunt u bij ons ook computeronderdelen vinden. Hierbij kunt u denken aan een muis, een muismat, een harde schijf of een USB-stick. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands computer? En woont u in Gouda? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij onze computerwinkel!

Kom langs bij onze computerwinkel in Gouda

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands laptop? Of wilt u graag van uw problemen met uw computer af? Wij helpen u heel graag verder en brengen onze passie voor computers graag aan u over. Ons kleine bedrijfje geeft zorg aan defecte computers, laptops en telefoons. Telefoonreparatie kan ook in Gouda in onze computerwinkel en behoort tot ons expertise. U kunt ons vinden aan de Wijdstraat 10. Wij zijn elke dag tussen 10.00 en 18.00 geopend. Wij zien er naar uit om u te ontmoeten en verder te helpen. Hopelijk tot snel!

Computerwinkel Gouda
Computerwinkel Gouda
Computerwinkel Gouda

Neem contact met ons op